De praktijk is klaar en verhuisd

De glazen deur in de hal moet nog binnenkomen. Maar zegt u zelf is het niet prachtig!

Druk bezig!

Hier komen de creme's te staan. De eerste contouren worden duidelijk. Tijdelijk een poster voordat de oneway folie geplaats word. Een nieuwe deurbel waar ik bij kan zien wie er staat ook heb ik er een automatische deuropener opzitten. Schilt weer lopen.

 De stenen voor de woonserre zijn geleverd. 

Het gaat hard!

 Het gat in de vloer tussen de vloerverwarming door is gelukkig gelukt! 

 De spotjes zijn geplaatst in het nieuwe plafond. Nu nog even witten.

 Me man helpt me met het behangen en verven van alle nieuwe ruimtes.

Maandag 6 oktober 2014

Vandaag is Peter de Timmerman van Dennis Blok BV begonnen met onze keuken te verwijderen. Want die ruimte wordt geheel verbouwd naar praktijkruimte. Toen ik na het werk thuis kwam zat zelf de deuropening van de kleine wachtkamer naar de nieuwe praktijk eral in!

Donderdag 2 Oktober 2014

De bekisting is klaar en ik ben op tijd om de mannen te helpen met het beton. Nu mogen we er een paar dagen niet oplopen zodat alles goed uithard.

Maandag 29 September 2014

Vandaag wordt er begonnen met het slaan van de heipalen voor de woonserre. Als cliënt merkt u straks niks van de ruimte die achter mijn huis erbij gebouwt wordt, maar zonder deze extra ruimte kan de praktijk niet gerealiseerd worden.

De woonserre wordt gebouwd door Boeters serrebouw in Wateringen.

De vergunning is binnen!

Plattengrond nieuwe praktijkNa een jaar met vergunningen aanvragen en uitzoeken wat er wel en zeker ook niet gebouwd kon worden is er akkoord van de gemeente binnen gekomen. Hierdoor kan de praktijk verhuizen naar de begane grond.

De nieuwe praktijk is rolstoel en rollator vriendelijk. U hoeft geen trappen meer op voor uw behandeling. En zal aan alle eisen voldoen die er op dit moment zijn.

De praktijk zal vanaf 1 November 2014 geopend worden aan de Dalerveenstraat 46 te Den Haag.  

Eerste aankoop

Mijn eerste aankoop voor de wachtkamer. 2 houten bioscoopstoelen uit belgie die weinig ruimte innemen als er niemand zit.